Selected:

Whirlpool FWSD71283 WCV CS

119 990 Ft

Out of stock

Whirlpool FWSD71283 WCV CS

Kialakítás Szabadonálló
Kivitel Elöltöltős
Energiaosztály A+++
Mosási hatékonyság A
Centrifugálási hatékonyság B
Kijelző Van
Szárító funkció Nincs
Késleltetett indítás/befejezés Van
Aquastop Nincs

Mosás

Mosókapacitás 7 kg
Energiafogyasztás (mosás) 0.79 kWh/ciklus
Vízfogyasztás 48 liter/ciklus
Centrifuga fordulatszám 1200 ford./perc

Zajszint

Zajszint mosásnál 54 dB
Zajszint centrifugálásnál 79 dB

Méretek

Szélesség 60 cm
Magasság 84 cm
Mélység 44 cm


Növelje a mosási élményét 

A 6. Érzék automatikusan érzékeli a ruhanemű mennyiségét, és a szövet típusától függően a legjobb mosási programot választja.

A 6. Érzék technológia mindig optimális teljesítményt nyújt, mellyel időt, energiát, vizet takarít meg.

FreshCare+

A frissesség új dimenziója

Az új FreshCare+ opció frissen tartja ruháit, amikor a mosás véget ért. FreshCare+ gátolja a kellemetlen illatok terjedését még akkor is, ha a ruhát a mosás után néhány óráig a dob belsejében hagyják. Ha nincs ideje kipakolni a kimosott ruhákat a gépből vagy távol marad a mosási idő végeztével, a FreshCare+ az ideális megoldás, hogy a ruhák puhák és frissek maradjanak a dob belsejében, akár 6 órán át a mosás után.

A FreshCare+ opció finoman mozgatja a ruhaneműt a lassú, kétirányú hullámmozgással és az alulról érkező gőzzel váltakozva. Ez keringeti a levegőt a dob belsejében, megakadályozza a rossz illatokat és megtartja a megfelelő páratartalmat a ruhák számára.

A FreshCare+ kiválasztható* a mosási paraméterek beállításakor vagy a mosási ciklus alatt, valamint bármikor leállítható.

*Nem kompatibilis a kényes ruhaneműkre és paplanokra tervezett programmal.

SoftMove

Törődés minden anyagszámára

A SoftMove technológiának köszönhetően, a dob olyan exkluzív mozgásokat hajt végre, amelyek képesek minden típusú anyaghoz alkalmazkodni.

Különböző mozgások minden egyes mosási programhoz, a kezdeti vízbeviteltől a végső centrifugálásig biztosítják a tökéletes gondoskodást ruhái számára (anyag, szín, forma).
Akár 14 különböző program választható, melyeket úgy terveztek, hogy kielégítse a napi vagy alkalmi mosási igényeket, az ellánálló ruhákon át, például a farmer és a pamut, a finomabb anyagokig, mint a gyapjú és a selyem.
A fejlett motornak köszönhetően a SoftMove rendszer 6 egyedi dobmozgást és időtartamot biztosít minden mosási fázisban, ezzel a legjobb mosási teljesítményt nyújtja.

Tökéletes tisztítás 40°C helyett  már 15°C-on*

A tökéletes mosási program a ruha eredeti szépségéért és színének megőrzésére. A 15°C-os mosás ugyanazt az eredményt biztosítja, mint a 40°C-os mosási program. A SoftMove technológiának és a dobmozgásainak köszönhetően a ruhák lazán mozognak a dob belsejében. Az eredmény hatékonyabb mosás még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.

Tisztítási élményt az igényeihez alakítja
A Clean+ opció lehetővé teszi a mosási ciklus testreszabását a szennyezettségi szint és a fogyasztói igények szerint. 3 szennyezettségi szint közül választhat a foltok tökéletes eltávolítására: Intenzív, Napi, Gyors.

Fejlett motor a hosszan tartó eredményért

Hosszan tartó, nagyon halk és fejlett elektromos motorral rendelkezik a készülék, biztosítva a hosszú életet a mosógépének. A Senselnverter motor rendkívül energiatakarékos, és 30%-os megtakarítást kínál az A+++ teljesítményhez képest.

119 990 Ft

Elfogyott

Close Menu
×

Cart