Árlista Vásárlás ÁSZF English

Név:

Jelszó:


Válasszon pénznemet


  1. FULL HD - Kis és nagyháztartásigépek
  2. ÁSZF
Általános Szerződési Feltételek a webáruház használatáhozA Vásárló:
Aki a szolgáltatásunkat igénybe veszi, azaz internetes felületünkön árut vagy szolgáltatást megrendel.

Az eladó:

FREE TRADE 2000 Közvetítői, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 7100 Szekszárd, Mérei u 6.
Bejegyezés ideje: 1999/11/04
Bejegyző cégbíróság: Tolna Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzék szám: 17-09-003789
Adószám:11918949-2-17
Közösségi Adószám: HU11918949


E-mail cím: 

A szerződés: 
A szerződés Magyar nyelvű. Nem minősül írásba foglalt szerződésnek.
Nem kerül iktatásra és utólag nem hozzáférhető.

 

Vásárlási feltételek

A vásárló a rendelést telefonon vagy e-mailben mondhatja le.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 
Amennyiben a rendelés adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, a rendelést töröljük. Nem vállalunk felelősséget az internetes felületen elhelyezett információk tartalmáért és hitelességéért.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
A teljes adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható: Adatvédelem

Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatai törlését vagy módosítását az ügyfél telefonon illetve a visszaigazoló e-mailben megadott e-mail címen teheti meg.


Szállítás

A megrendelt árut a megbeszélt határidőn belül házhoz szállítjuk.
A házhoz szállítási díjak kizárólag Magyarországon érvényesek.

Nagygépek	5000 Ft
Kisgépek	1450 Ft
A szállítás díja a termék kosárba rakásakor jelenik meg.

300.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjtalan !

 

Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben az eladó állítja ki, amely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költséget. 
A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat:

Készpénz: az áru átvételekor a szállítónál készpénzben
Bankkártya: a rendelés befejeztével interneten keresztül

Garancia

A termékekhez az elektrodoki elektronikai szervizhálózat által biztosított országos garanciát adjuk.
A garancia érvényesítése

Előfordulhat , hogy a termék szállítás közben megsérül, vagy csak nem nyeri el az ön tetszését. Ebben az esetben kérjük töltse ki a Hibabejelentő űrlapot.

Ügyfélszolgálati idő: 
Hétfő -Péntek 9-18 óra között
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a készüléken kívül álló 151/2003.(IX.22) Kormányrendelet rendelkezései az irányadók. 
A jótállási igény a jótállási jeggyel és a számlával együtt érvényesíthető. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a garancialevél címlistájában szereplő szakszervizeken kívül már más javította, illetve ha a készülék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból. 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezze ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.

A termék visszajuttatásáról ügyfelünknek kell gondoskodnia. A visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségek a vásárlót terhelik. Az utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni!

Vásárlástól való elállás esetén a termék visszajuttatását bármely szállító céggel vagy személyesen is intézheti. Szerződött szállítónk országosan 10.000 Ft ért vállalja a termék szállítását.

Az eladó minden esetben a a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján jár el.

A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.
Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.
Ha a tájékoztatásra a meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.
A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:

A szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Termékeink Mosógépek Elöltöltős Felültöltős Mosó-szárítógépek Mosogatógépek Beépíthető Szabadonálló Beépíthető sütő, sütőszett Sütők Önálló Sütőszett Főzőlapok Kerámia Indukciós Gáz Televízió LCD LED Kiegészítők Konyhai kisgépek Konyhai kiegészítők Hűtőszekrények Beépíthető hűtők Szabadonálló hűtők Amerikai hűtők Fagyasztó Fagyasztó szekrények Fagyasztóládák Tűzhelyek Gáz-gáz Gáz-elektromos Elektromos Mikrohullámú sütők Digitális Szárítógép Hőszivattyús Alkatrészek TV panelek T-con Hangtechnika Soundbar

English Rólunk Vásárlás ÁSZF Hírlevél Kapcsolat
2400 Dunaújváros, Verebély László u. 12.
+36203596062 +36304586405 +3625513513
info@fullhd.hu
fullhd